Ekslusif Powerbank Pineng PN903 Original Untuk Anda!

Sekarang powerbank dah macam gajet mesti ada bagi pengguna-pengguna telefon pintar dan tablet. Makin canggih telefon makin cepat bateri dia kong. Powerbank membolehkan kita cas kembali bateri dimana-mana sebab bila keluar travel contohnya susah nak cari plug atau soket. Saya ada 10 unit Powerbank Pineng model PN903 untuk anda, mahu?
powerbank murah pineng malaysia


Ciri-ciri Menarik Powerbank Pineng
✎ Input DC 5V 1A
✎ 2 Output 5V~1A dan 5V~2.1A (boleh cas 2 gajet satu-satu masa)
✎ kapasiti 11,200mAh mengikut kapasiti bateri smartphone
✎ LCD display untuk lihat jumlah kapasiti powerbank semasa
✎ rekabentuk lebih kecil, kompak dan sesuai untuk semua peringkat umur
✎ 3 warna pilihan anda BIRU, KELABU dan SILVER

Tak cukup dengan itu, saya tawarkan EXTRA SERVIS untuk anda
✎ Penghantaran PERCUMA
✎ Warranty 12 bulan, *rosak tukar baru.
*rosak = input cas tidak berfungsi, output cas tidak berfungsi, powerbank tidak dapat dihidupkan. bukan atas kecuaian peribadi.

Kenapa pilih Powerbank Pineng PN903?
1. Jenama yang dipercayai berkualiti. Banyak powerbank murah dipasaran tetapi jenama yang saya sendiri kurang yakin. Bagi saya, berbelanja untuk kualiti satu kepuasan.
2. Kapasiti 11,200 mAh. Tidak terlalu besar dan terlalu kecil. Sesuai untuk yang suka travel contohnya saya akan outstation shoot wedding setiap minggu. Kadang-kadang susah nak cas handphone kat rumah client sebab majlis kahwin ni plug semua full house!
3. Jaminan warranti 1 tahun (1 to 1) dari Malaysia. Powerbank ini keluaran China tapi ada dealer di Malaysia, tiada masalah untuk claim warranti. Sesetengah powerbank direct dari China, susah nak claim warranti. Tapi korang kena jujur la, kalau powerbank jatuh/masuk air lepas tu nak claim warranti susah la.
4. Rekabentuk dan warna menarik! Lebih kecil dari sebelumnya (Pineng PN910). 3 warna ekslusif didatangkan untuk anda (rujuk gambar).

Harga
RRP, Recommended Retail Price RM 159 + RM 10 penghantaran.

Tapi untuk anda pembaca blog, RM 149 + PERCUMA Penghantaran (POS LAJU). Anda Jimat RM20!

beli powerbank pineng original
Hubungi
Senang saja, SMS ke 013-277-8060 dan beritahu anda nak beli powerbank Pineng PN903.

BONUS TAMBAHAN!
Kalau kat dalam SMS tu ada nyatakan dapat info ini dari blog izwanyusof.com, diskaun akan diberikan. Menarik? Tertarik? :)

Saya jalankan secara online dan postage,untuk serious buyer dan yang yakin sahaja digalakkan untuk SMS dan Order.

Email Newsletter

Sign up to receive email update and to hear what's going on with our website.

Comments

    • says

      model ni pun ada lampu suluh dibahagian sisi. range harga RM70-85 model Pineng pun ada range kapasiti 5000mAh biasanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam