Jom Dapatkan Domain .MY Percuma!

Minggu lepas saya dapat satu email promosi dari syarikat saya beli hosting izwanyusof.com dan artsflava.my iaitu Youth Plan untuk dapatkan domain .my secara percuma. Okey bagi siapa-siapa yang tengah mencari domain .my percuma langganan setahun atau nak apply geran RM 1000 GMBO Get Malaysia Business Online mungkin boleh tengok promosi ini?
domain percuma .my bernilai RM 120
Ada dua pelan yang mereka tawarkan. Pertama bagi yang nak buat blog dan nak pakai domain .my nampak lebih ekslusif, kedua bagi usahawan muda.

1. YOUTH BASIC PLAN

  • @ RM 70.00 Only !
  • 5GB of webspace
  • 10 GB of monthly bandwidth
  • 5 X Email Accounts
  • 2 X FTP Account
  • 2 X MYSQL Database
  • 2 X Subdomain
  • Free 1 year .my Domain Name (Worth RM120/year)

2. YOUTH ENTREPRENEUR PLAN

  • @ RM 120 Only !
  • 40GB of webspace
  • 80 GB of monthly bandwidth
  • 15 Addon Domain
  • Unlimited Email Accounts
  • Unlimited FTP Account
  • Unlimited MYSQL Database
  • Unlimited Subdomain
  • Free 1 year .my Domain Name (Worth RM120/year)

Review saya tentang SKSA Technology ni sejak saya pakai dah dekat setahun, saya suka support team diorang sebab pantas bagi respon. Sama level macam Exabytes jugak la tapi harga di SKSA pada saya mampu milik untuk semua orang bagi langganan tahunan. Down tu masa awal-awal dulu itu pun tak lama, dalam beberapa jam tapi support diorang sentiasa balas email walaupun tengah malam. Saya pilih support dulu baru pakej sebab benda teknikal ni dia kalau nak meragam bukan kira waktu.

Bagi yang mencari domain .my PERCUMA dengan setiap pembelian hosting, nah ini peluang anda! tak tau sampai bila promosi dibuka. Info lanjut klik SKSA – Internet Webhosting dan perhatikan banner pada bahagian atas-kiri website SKSA. Dah beli tu apply geran Get Malaysia Business Online cepat sebelum akhir tahun ni. Selamat mencuba!

Email Newsletter

Sign up to receive email update and to hear what's going on with our website.

Comments

  1. says

    Semoga berhasil dapat geran tu. Terus bikin modal untuk bukak akaun kampeni. Senang nak manage duit keluar masuk. Kalau tak, kadang2 terpakai duit poket la… terguna duit meniaga la… terdesak la… tersedak la… hehehe.
    Semoga suksess.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam