Bila Rindu Ini Masih Milikmu

menunggumu di sini

Menunggumu

Di dalam sebuah cinta, terdapat bahasa..
Yang mengalun indah, mengisi jiwa..
Merindukan kisah, kita berdua..
Yang tak pernah bisa, akan terlupa..

Bila rindu ini, masih milikmu..
Ku hadirkan sebuah, tanya untukmu..
Harus berapa lama, aku menunggumu..
Aku menunggumu..

Di dalam masa indah, saat bersamamu..
Yang tak pernah bisa, akan terlupa..
Pandangan matanya, menghancurkan jiwa..
Dengan segenap cinta, aku bertanya..

Bila rindu ini, masih milikmu..
Ku hadirkan sebuah, tanya untukmu..
Harus berapa lama, aku menunggumu..
Aku menunggumu..

Aku menunggumu..
Aku menunggumu..

Dalam hati ku menunggu,
Dalam hati ku menunggu,
Aku..

Dalam lelah ku menunggu,
Dalam letih ku menunggu,
Aku.. Masih menunggu..

Bila rindu ini, masih milikmu,
Ku hadirkan sebuah..
Harus berapa lama, Harus berapa lama..
Aku menunggumu, Aku menunggumu..
Aku menunggu…
Aku menunggumu

Dalam hati ku menunggu..
Dalam lelah ku menunggu..

Dalam hati ku menunggu ……

Menunggu Mu
Peterpan featuring Chrisye
Original Sound Track Sinetron Liontin .

Email Newsletter

Sign up to receive email update and to hear what's going on with our website.

Comments

    • says

      kenapa mesti law seh ?.. haha.. tak de r..saje je post lagu ni,lama tak dengar.. dulu aku tengok crite liontin, dengar lagu ni memang best..time tu peter pan tengah naik..

      • says

        asal, awek law tak lawa ker? hehe..aku sempat layan berapa episod jer..tahu lagu nie pun dari sinetron liontin nie..lagu satu nak tambah, time tue vokalis peterpan, ariel masih teruna..haha

        • says

          awek law hot sgt kot.. high class bro.. sejak aku kat matrik lagi masa tu kampua petaling jaya tak pecah ke nilai lagi.. haha.. masih teruna, aku ingat tak nak highlite ayat tu tapi ko dah highlitekan.. bagus r.. hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam