Salurkan Sumbangan Misi Bantuan Kemanusiaan SELAMATKAN SYRIA

misi bantuan ke syria oleh global peace malaysia“Tika kanak-kanak di Malaysia, boleh berlari bersuka ria menikmati cuti sekolah, kanak-kanak di Syria di’TAMAT’kan riwayat mereka dengan kejam! Allah..” – @SyahrirAzfar

Itu kata-kata ringkas senior saya di akaun Facebook beliau. Lagi info mengenai sumbangan Misi Ke Syria adalah :

Sukacita dimaklumkan, Global Peace Mission (GPM) Malaysia dan ABIM akan menghantar 2 org sukarelawan (Sdr. Syahrir Azfar dan Sdr. Shakir Fahmi) bagi membawa Misi Bantuan Kemanusiaan “SELAMATKAN SYRIA” pada 2-9 Jun 2012 di sempadan Turki-Syria. Bagi mereka yang ingin menyampaikan sumbangan saat akhir sebelum misi bermula, anda boleh salurkan melalui akaun

Global Peace Mission : 5642-2161-1602 (Maybank) atau 14023-01-0029224 (Bank Islam).

Semoga Allah menggantikan segala sedeqah kita kpd saudara seIslam yang sedang menderita di sana dgn rezeki yg berganda. Amiin. – Facebook GPM

klik untuk Info GPM Hantar Bantuan Ke Syria Jun 2012

Klik untuk info Sumbangan ke GPM

* * * * * * * * * *

Saya pernah terbaca satu komen seorang individu di Facebook lebih kurang macam ni,”duit dah hantar banyak dah ke sana ( negara bergolak ) tapi tak jadi apa juga“. Pada saya,hal duit itu bukan kita yang uruskan antara negara dan negara asalkan niat kita ikhlas kerana Allah untuk sumbangan itu,dah lebih dari cukup. Selain daripada itu,kita serahkan saja kepada DIA. :)

Kepada yang ingin menghulurkan bantuan,rujuk akaun bank di atas. Semoga ada manfaatnya. ;)

Email Newsletter

Sign up to receive email update and to hear what's going on with our website.

Comments

  1. says

    Kalau seksa pukul biasa je boleh terima lagi (walaupun sebenarnya tak boleh terima LANGSUNG pun) tapi kalau sampai sembelih, Allah syahid untuk budak-budak ni insyaALLAH.

    Baiklah, akan dishare entri ini.

  2. nissa says

    kan best klu akaun tu aktif memanjang..kdg2 msa tu kita kekontangan duit..cuma leh kirim doa..so time rezeki Allah bg lebih leh bank in..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam