Top #10 Blogger Peramah Julai 2011

top commentators

Masih lagi tidak lewat dan rasanya dalam waktu yang sesuai untuk mengucapkan Salam Ramadhan Al – Mubarak kepada pembaca blog ini yang beragama Islam khususnya dan salam sejahtera kepada yang lain. Top #10 tukang komen tegar Julai sempat direkodkan kelmarin dan macam-macam berlaku untuk bulan Julai yang lalu.

Bulan Julai 2011 rasanya bulan paling banyak aku update blog ini dengan 23 entri. Macam biasa update tak tentu juga, 2 hari sekali atau sehari sekali atau bila ada mood nak update sebab keselesaan penting bila nak update blog. 23 entri tu juga menjadi faktor semua top #10 commentators blog ini dapat award di setiap nama mereka. Perlu komen lebih dari 10 je untuk dapat pingat kat bahagian kanan nama korang sebenarnya. Tak banyak. Hehe.

Berikut adalah senarai 10 Blogger Peramah Julai 2011 :

1. Facifista-X | http://x-pacifista.blogspot.com

2. Izwanizam | http://www.izwannizamruslim.com

3. Mamat | http://www.ceritamamat.com

4. Titan | http://earncent.com/blog

5. Frant Dylandy | http://dylandy.net

6. Aku Biomed | http://akubiomed.com

7. Chempaka | http://chempakaberbisik.blogspot.com

8. Sabahan Bloggers Club | http://www.sabahbloggers.com

9. Affan | http://affanruslan.com

10. Syahril Hafiz | http://syahrilhafiz.com

Terima kasih atas sokongan anda yang memberi komen yang menarik, berkongsi pendapat dan terima kasih juga kepada yang pernah membaca serta singgah di blog ini. Seperti yang dinyatakan di entri Top #10 Blogger Peramah Jun 2011 akan ada hadiah istimewa kepada blogger peramah Julai 2011. Top #4 blogger peramah akan diberikan satu slot banner 125×125 di ruangan homepage. Mereka ialah Facifista-X, Izwanizan, Mamat dan Titan. Email sudah dihantar dan menunggu respon saja.Setakat ini saudara Izwanizam sudah menghantar banner blog.

Hanya sekadar hadiah ringkas yang tak setaraf hadiah hosting,domain mahupun iPad 2 untuk diberikan kepada pengkomen tegar tapi itu je mampu, ok la kan. Hehe. Untuk Ogos ni apa kelainan nak kasi eh? Julai lebih kepada teknikal dan tip ringkas blogging. Namun ada lagi perkara dalam blogging yang nak dikongsi,harap tak hilang idea tu. Dan tiba-tiba terfikir pula nak ada penulis jemputan sekali sekala cuma belum plan sangat untuk itu. Penulis jemputan.. guest author.. penulis jemputan.. hmm..

#okbai

Email Newsletter

Sign up to receive email update and to hear what's going on with our website.

Comments

  1. says

    saya, penyimpan mohor besar para blogger hensem kacak bergaya dengan ini menyatakan kesyukuran ke hadrat ilahi walaupun blog aku jem 4 hari… dengan ini, saya mengaku saya hensem kerana dapat jadi blogger peramah.. wakakakak.

    • says

      balik rumah + puasa ni sangat terhad dengan blog.. ada masa kalau ternampak blog tu ping kat twitter atau Fb baru terjah..
      *line berukband slow kat cni.. hoho

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam