Email Newsletter

Sign up to receive email update and to hear what's going on with our website.

Comments

      • says

        hahaha..aku dah agak dah..besenye student bila dah sebok study sambil minum air, bila air dah habes, cawan die letak situ jer..tak sedar pon dah basuh ke tak..bila nak guna balek baru basuh..normal la tue kan..bestnye jadi student..haha

        • says

          “bila nak guna balek baru basuh”
          aku suka ayat ni.. nak guna baru perasan kotor.. nak guna tak basuh selekeh la sangat kan.. :lol:

  1. says

    study ajela. ni la masanya ko nak study..ko dah kerja nanti..kompem tak nak jumpa buku-buku tebal dan pensyarah tuu..hoho..

    tapi serius, aku rindu waktu aku jadi student dulu. Apsal la aku malas sangat dulu ekk. hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam